GPS Artist Wanted

mai 24, 2017
V-ați imaginat vreodată harta orașului ca un imens canvas pe care puteți desena cu pașii voștri sau cu roțile bicicletei?

Încă din antichitate oamenii au fost preocupați de linii și desene de mari dimensiuni, făcute pe pământ, din pietre sau alte materiale naturale, vizibile chiar și din spațiu. Din fericire, acum putem folosi tehnologia pentru a crea desene virtuale pe hărțile orașelor. Ai nevoie de un telefon sau dispozitiv de tracking GPS, conectat la o aplicație precum Strava, Endomondo, RunKeeper etc. și de un plan. Analizează bine harta și imaginează-ți o figurină sau un compus din străzile orașului sau aleile unui parc. Pentru a schița un traseu te poți folosi de Google Maps sau Bikemap, iar pentru inspirație recomandăm FigureRunning.

Apoi pornești GPS-ul și înregistrezi călătoria conform planului sau pur și simplu vezi ce iese pe loc. E o provocare menită să te scoată din rutina alergării zilnice, să te facă să descoperi trasee noi de pedalat și să interacționezi în alt fel cu orașul tău.

 ♦ Concurs ♦  

Trimite-ne prin comentariu la acest post imaginea traseului tău și linkul către el, așa cum a fost înregistrat de aplicația de tracking (ambele sunt obligatorii).
Termen limită: 7 iunie, ora 20.00

Update termen limită: 14 iunie, ora 20.00

Ce câștigi?

Apreciem creativitatea, umorul și străduința de care dai dovadă și vom premia cea mai reușită imagine cu un Mio Cyclo 105, un computer de bicicletă cu GPS, versatil, ușor de utilizat, cu ecran elegant ce afișează personalizat doar informaţiile care te interesează. Mio Cyclo 105 este dispozitivul care-ți va deveni cel mai bun partener în călătoriile tale cu bicicleta. Nu vei mai avea nevoie de telefon, Mio Cyclo 105 te va ajuta să înregistrezi traseele rapid și nu-ți va fi frică dacă va cădea sau dacă te va prinde ploaia.

Regulament:

  • Descalificăm imaginile contrafăcute sau cele care nu prezintă link către aplicația de tracking.
  • Poți participa cu oricâte trasee dorești.
  • Nu e obligatoriu ca traseele să fie în oraș, pot fi și în afara orașelor.
  • Înscrierea participanților se încheie pe data de 7 iunie, la ora 20:00.
  • Juriul va fi format din 2 reprezentanți Mio și 1 reprezentant SkirtBike care vor alege cea mai reușită imagine.
  • Câștigătorul va fi anunțat pe data de 8 iunie.

 

Despre GPS Mio Cyclo 105

Computerul de bicicletă cu GPS Mio Cyclo 105 te va ajuta să treci la nivelul următor și să-ți îmbunătățești performanțele în ceea ce privește mersul pe bicicletă pentru că este mult mai avantajoas față de un smartphone din varii motive.

Are dimensiuni mai mici și poate fi utilizat indiferent de vreme. Mai mult decât atât, Mio Cyclo 105 înregistrează timpul, viteza, caloriile consumate, distanța și locația.

Calculatorul de bicicletă cu GPS dispune de un senzor ANT+™, un monitor pentru ritmul cardiac wireless, precum și de senzori de cadență și senzori pentru roți.

Cu aplicaţia de desktop Mio Share vă puteţi stoca datele, gestiona istoricul traseului şi împărtăşi experienţele cu prietenii.

Un alt avantaj este acela că Mio Cyclo 105 are o baterie reîncărcabilă care funcționează fără oprire timp de 18 ore.

 Succes! 

14 Responses to GPS Artist Wanted

Lasă un răspuns