SkirtBike în mijlocul naturii

septembrie 23, 2017

Acum câțiva ani am început să merg cu bicicleta de voie, dar mai mult de nevoie, ca să ajung la job mai repede, ca să nu mai stau după autobuze și mai ales, ca să nu mai plătesc biletele ratb sau taxiuri. Sunt ceva ani de-atunci și acum, pe fast forward înainte, să merg cu bicicleta în oraș mi-a devenit a doua natură. Mă simt în dificultate când nu pot merge cu bicicleta și trebuie să calculez rute, trafic, timpi și resimt ca un stres tot traseul aglomerat. Un efect sau mai bine zis defect al bicicletei este că m-am obișnuit să nu fiu înconjurată de mulți oameni, deși tare mă bucur când mă aflu la semafor într-un grup de bicicliști.

Se încheie Săptămâna Mobilității sărbătorită în toată Europa prin evenimente, demonstrații sau conferințe pe tema aceasta. Știu că e dificil să integrezi bicicleta în viața ta de zi cu zi, vorbim altă dată despre aerul poluat și străzile aglomerate ale orașului, despre riscuri și siguranță. De asta vă invit la o întâlnire a comunității de bicicliste SkirtBike, în weekend, când poate vă simțiți mai încrezătoare să mergeți cu bicicleta pe străzile orașului.

Dumică ne vedem la ParkLake (str Liviu Rebreanu nr 4, intrarea dinspre parc), începând cu ora 15, va fi o întâlnire ca între fete, cycle chic, vorbim despre biciclete, viață sănătoasă, frumusețe și pozitivitate. Vă aștept în grădina urbană, pe o pajiște superbă, pe care ne putem relaxa și discuta în voie despre tendințele toamnei în modă, dar și în pedalat, despre soluții confortabile de mers cu bicicleta pe vreme rece sau vă povestec din aventurile mele de transportat 2 copii, fără mașină.

Știți voi ce mult ne agităm și pregătim pentru fiecare întâlnire a noastră, așa că vom avea muzică tare bună de la Vinyl, Rum, Tapas & Wine, bunătăți de la Nestlé Fitness și Olympus Romania, goodies de la gazda noastră ParkLake (da, da … shopping vouchers). Nu vă machiați prea mult dacă vreți să vă lăsați pe mâna specialiștilor în make-up, Avon vine cu trusa completă pentru a ne face mai luminoase și drăguțe. Hidratarea e după cum știți…by Aqua Carpatica, parteneri pe care îi sincer iubim pentru că susțin toate evenimentele SkirtBike, din toată țara! Mulțumiri și echipei minunate de la Pegas, veți avea biciclete noi de admirat, testat și cumpărat, mai ales cu super reducerile de toamnă.

Good vibes & fun @ SkirtBike cycle chic party! Join FB event here: https://goo.gl/Jeb7oQ

Vă aștept cu drag,

Oana