Îndrăzneşte să fii „verde” într-un oraş gri – vino la parada SkirtBike 2018!

iunie 13, 2018

SkirtBike 2018

Pentru multe dintre noi începutul verii înseamnă o nouă paradă SkirtBike, un nou prilej de a încuraja femeile să pedaleze, să se simtă libere şi încrezătoare în jungla urbană, atunci când sunt pe două roţi. Cu toate că lucrurile nu au evoluat în direcţia în care noi ne-am fi dorit, şi anume o infrastructură decentă pentru biciclişti, aşa cum putem observa în marile capitale europene, asta nu înseamnă că vom renunţa la ceea ce ne place cel mai mult: să pedalăm. Chiar dacă o vom face în trafic, pe străzile din cartier, în vacanţe, sau în parc, bicicleta este parte din viaţa noastră şi aşa ne dorim să rămână.

Ediţia aceasta este mai mult ca oricând despre #GirlPower, despre comunitatea noastră de bicicliste care a crescut atât de frumos în aceşti 9 ani, în Bucureşti şi în oraşele din ţară. Pentru anul acesta am ales ca temă culoarea verde care simbolizează un stil de viaţă sănătos, ecologic, o oază de relaxare şi prospeţime, energie şi spirit liber.

Aşadar, dragi bicicliste, vă aşteptăm duminică, 1 iulie, să pedalăm împreună la parada SkirtBike, începând cu ora 16.00, în faţa Palatului Copiilor din Sector 4, Bucureşti. Ca în fiecare an, vom avea activităţi dedicate participantelor, precum şi o surpriză care va marca închiderea evenimentului.

Foarte important este şi traseul, de aceea vă lăsăm mai jos bulevardele pe care vom defila în ţinute feminine şi cu aceeaşi atitudine pozitivă şi energie pe care le-am văzut la voi în fiecare an:

Parcul  Lumea Copiilor – Bvd. Tineretului – Bvd. Dimitrie Cantemir – Bvd. Unirii – Piaţa Alba Iulia – Bvd. Burebista – Calea Dudeşti – Bvd. Octavian Goga – Splaiul Unirii – Şos. Mihai Bravu – Calea Văcăreşti – Bvd. Tineretului – Parcul Lumea Copiilor.

Până ne (re)vedem la paradă, vă invităm să ne urmăriţi pe pagina de Facebook unde vom reveni cu mai multe detalii.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor care s-au alăturat în acest an celei mai mari parade de bicicliste: Aussie HairTEXDoveAvon SpaceMiniprixF64AQUA CarpaticaBicicletele PegasFundatia Calea VictorieiStylish Mom cu Rovena AndreiPrimaria Sectorului 4, partenerilor media:  FreeriderPunctRoThink Outside the BoxRadio DEEARevista AtelierulBucharest styleSocial AgendaActiveNewsHai cu Biclateam365Libertatea.ro.

Eveniment pedalat de RADIO GUERRILLA.

visual: www.cubrain.ro