Cum a fost la Pink Ride

octombrie 26, 2016

ioana-melencu-skirtbike

     Știm cu toții că luna octombrie este luna în care femeile de pretutindeni, și nu numai, se unesc pentru conștientizarea luptei împotriva cancerului la sân. Este luna roz, luna prevenirii cancerului la sân. Am vrut ca ediția Skirtbike din această toamnă să fie una specială, așă că ne-am alăturat Nestlé FITNESS și am organizat evenimentul PINK RIDE, un marș pe biciclete prin care peste 300 de femei au promovat autoexaminarea periodică a sânilor, ca metodă de prevenție a cancerului mamar.

     În data de 2 octombrie, în spațiul special amenajat, participantele au vizitat cele trei zone –  Fii pozitivă, Fii activă și Fii sănătoasă – menite să le încurajeze să aibă grijă de propria persoană. Astfel, doamnele și domnișoarele au învățat de la specialiști în domeniu cum să se autoexamineze periodic, au discutat cu Andreea Raicu, Director Editorial Andreearaicu.ro, despre importanța unei gândiri pozitive și s-au pregătit de cursă cu ajutorul unei sesiuni de yoga, oferită de Sorina Fredholm, Healthy Living Influencer. După ce au vizitat cele trei zone, participantele au plecat cu bicicletele în cursa care a colorat capitala, acestea marcând susținerea cauzei Pink Ribbon printr-o piesă vestimentară sau un accesoriu roz. Traseul pentru cursa roz a fost Palatul Copiilor – Bd. Tineretului – Piața Unirii – Bd. Unirii – Piața Muncii – Șoseaua Mihai Bravu – Bd. Tineretului – Palatul Copiilor.

 

     În plus, vizitatoarele celor trei zone au putut participa la concursul organizat în cadrul evenimentului, iar prin tragere la sorți, una dintre ele a câștigat o bicicletă perfectă pentru plimbările în oraș. Prin această campanie ne-am propus să dublăm numărul autoexaminărilor pe care le fac femeile de la an la an.

Mai multe imagini găsiți pe pagina Skirtbike.

One Response to Cum a fost la Pink Ride

  • Iubesc cafeaua ca pe o sora dimineata, cand am nevoie de un strop de energie ca de o vorba buna si o imbratisare. iubesc cafeaua cu aromele ei intense de care m-am indragostit. As dori sa gust din toate sortimentele de cafea BeanZ, nu stiu la ceare sa ma opresc,sa fie cea cu aroma de nuci sau cea cu aroam vesela florala,sau cea cu note fructate de vara? Sa gust din cea cu aroma delicioasa de caramel sau cea de ciocolata un deliciu?

Lasă un răspuns