Cafea, fete, biciclete

mai 11, 2017

Sau cum să câștigi un espressor și să pedalezi cu spor

 

     Când spui bicicletă, probabil cafeaua nu este primul lucru cu care te gândești să o asociezi. Nu orice cafea, cel puțin. Bicicleta înseamnă independență și libertate de mișcare, dor de ducă și poftă de călătorii. Îți dă energie sau îți limpezește mintea când vrei să te relaxezi. Este ușor de personalizat, ușor de asortat cu tine. Este o extensie a ta. Poți fi doar tu cu ea sau poți să te alături altor iubitori de 2 roți. Pe scurt, este așa cum ești tu.

     BeanZ Cafe nu este o bicicletă, dar poate fi descrisă folosind aceleași cuvinte. BeanZ is coffee as you are. Este diversitate, individualitate, poftă de socializare și gusturi rare, obținute responsabil, de la fermieri autentici din cele mai îndepărtate locuri din lume. Te poartă cu gustul în lung și-n lat și-ți deschide apetitul pentru descoperit locuri noi. Și are câte un blend pentru fiecare moment și fiecare dispoziție. Te duci la birou cu bicicleta? Are un Kick plin de energie de savurat înainte să pleci. Traficul a fost dificil? Relaxează-te cu o ceașcă de Chill. Ai dat o tură cu prietenii? Invită-i la tine pentru un Treat. Oricum ar fi, BeanZ și bicicletele se potrivesc de minune.

     De aceea, BeanZ Cafe participă la SkirtBike  și te invită să vii să îi cunoști. Fac ei cinste cu cafeaua! ☺

     Și, pentru că știm că de bicicletă și cafea vrei să te bucuri în fiecare zi, nu doar la ocazii speciale, avem un concurs pentru tine – poți câștiga un espressor chic Wave, cu tehnologie elvețiană, care prepară cafeaua BeanZ perfect în fiecare zi. Totul cu o simplă apăsare de buton!

     Tot ce trebuie să faci este să ne spui aici într-un comentariu ce sortimente de cafea BeanZ vrei să încerci. (Mai multe detalii găsești pe www.beanzcafe.ro)

     Poți să te înscrii până sâmbătă, 13 mai 2017, ora 18:00. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți (random.org) și anunțat pe blog/pagina noastră de facebook. Pentru detalii, citiți regulamentul concursului aici.

Succes!

 

Câștigătoarea concursului este ADA, cu răspunsul :

 

47 Responses to Cafea, fete, biciclete

Lasă un răspuns